De Wijchense Omroep en In2Gaming introduceren de pilot aflevering van het nieuwe gaming programma In2Gaming. In deze aflevering waren wij aanwezig tijdens de launch... I2G TV: Pilotaflevering – Star Wars Battlefront launch party

De Wijchense Omroep en In2Gaming introduceren de pilot aflevering van het nieuwe gaming programma In2Gaming. In deze aflevering waren wij aanwezig tijdens de launch party van Star Wars: Battlefront hierin interviewen we o.a. Simon Zijlemans, JayJay Boske en Jamie Westland ook bespreekt Michel Janssen de review van deze game.

Praat met ons mee via #i2gbenelux

Over In2Gaming
In2Gaming is een Nederlandstalige gaming website op deze website vind je al het laatste game nieuws, reviews, previews en meer.

Michel Janssen

  • Michel Janssen

    Nieuwe comment systeem en ook profiel en omslag foto’s zijn toegevoegd

  • Michel Janssen

    Nieuwe comment systeem en ook profiel en omslag foto’s zijn toegevoegd