Vandaag 14 augustus 2016 kunnen wij met volle vreugde bekend maken dat In2Gaming wederom terugkeert op de buis. De opnames zullen tijdens Gamescom 2016... In2Gaming TV en Tomo TV binnenkort te zien bij RTV Totaal

Vandaag 14 augustus 2016 kunnen wij met volle vreugde bekend maken dat In2Gaming wederom terugkeert op de buis. De opnames zullen tijdens Gamescom 2016 van start gaan en de aflevering zal 24 augustus om 20:30 worden uitgezonden op RTV Totaal en zal 12 uur later worden geüpload naar ons Youtube kanaal.


In2Gaming Benelux neemt de productie in eigen handen met ons eigen apparatuur. Daarnaast zal In2Gaming Benelux ook het eerste seizoen van Tomo TV produceren een samenwerking tussen In2Gaming Benelux en Stichting Tomo.

Tomo TV zal in maart 2017 worden geproduceerd en zal bestaat uit 5 afleveringen ter promotie voor TomoCon 2017.
RTV Totaal is te ontvangen in Beuningen, Druten, Appeltern, Dreumel, Wamel en binnenkort in een nieuwe regio.

Voor meer informatie over RTV Totaal verwijzen wij jullie graag door naar hun website: http://rtvtotaal.nl

Michel Janssen