Pokémon Go Plus-accessoire verschijnt volgende week Pokémon Go Plus-accessoire verschijnt volgende week
Pokémon Go Plus, de armband die draadloos verbinding maakt met de smartphonegame, ligt vanaf 16 september in de winkels. De Pokémon Go Plus maakt... Pokémon Go Plus-accessoire verschijnt volgende week

Pokémon Go Plus, de armband die draadloos verbinding maakt met de smartphonegame, ligt vanaf 16 september in de winkels.

De Pokémon Go Plus maakt het via een draadloze verbinding met je telefoon mogelijk om pokémon te vangen zonder op het scherm te kijken. Niantic en Nintendo maakten vandaag bekend dat de accessoire op 16 september in ‘de meeste landen’ wereldwijd uit gaat komen, en later in het jaar in Zuid-Amerika.

Dylan van Tongeren Editor-in-chief of www.in2gaming.com

Doe mijn ding bij In2Gaming | Enthousiaste gamefanaat | Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, 3DS, Wii U, Switch, PC