Bekijk hier de eerste beelden van Destiny 2 Bekijk hier de eerste beelden van Destiny 2
Zojuist heeft Bungie de eerste gameplay trailer van Destiny 2 getoond tijdens een speciaal onthullingsevenement in Los Angeles. Deze trailer laat behoorlijk veel van... Bekijk hier de eerste beelden van Destiny 2

Zojuist heeft Bungie de eerste gameplay trailer van Destiny 2 getoond tijdens een speciaal onthullingsevenement in Los Angeles. Deze trailer laat behoorlijk veel van de game zien en is daarom zeker het kijken waard.

Destiny 2 zal een aantal nieuwe werelden bevatten, zo bevat de game de aarde en de planeten Titan, Nessus en IO. Over deze nieuwe werelden heeft Bungie ook het nodige te vertellen en dat komt in de video hieronder aan bod.

Een nieuwe feature, om het samenspel nog verder te bevorderen, is de mogelijkheid tot het vormen van clans. Binnen deze feature krijg je de mogelijkheid om op een uitgebreide manier een eigen Fireteam samen te stellen, inclusief custom banners om je te identificeren.

Dylan van Tongeren Editor-in-chief of www.in2gaming.com

Doe mijn ding bij In2Gaming | Enthousiaste gamefanaat | Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, 3DS, Wii U, Switch, PC