F1 2017 aangekondigd F1 2017 aangekondigd
Codemasters heeft vanmiddag F1 2017 officieel aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze game zal op 25 augustus verschijnen en als... F1 2017 aangekondigd

Codemasters heeft vanmiddag F1 2017 officieel aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze game zal op 25 augustus verschijnen en als ‘nieuwe’ feature keren de klassieke Formule 1 auto’s terug. Een concept dat we enkele jaren terug voor het laatst in de franchise van Codemasters zagen.

F1 2017 beschikt net zoals de voorgaande delen over een carrière modus, maar die zal nu nog diepgaander zijn. Verder kent de game veel verbeteringen ten opzichte van het vorige deel en er wordt een gloednieuwe ‘Championships’ modus geïntroduceerd.

Dylan van Tongeren Editor-in-chief of www.in2gaming.com

Doe mijn ding bij In2Gaming | Enthousiaste gamefanaat | Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, 3DS, Wii U, Switch, PC