Life is Strange: Season 2 is nu in ontwikkeling Life is Strange: Season 2 is nu in ontwikkeling
Ontwikkelaar Dontnod Entertainment heeft een video uitgebracht waarin ze de fans bedanken voor het verkopen van drie miljoen Life is Strange exemplaren. Daarnaast zijn... Life is Strange: Season 2 is nu in ontwikkeling

Ontwikkelaar Dontnod Entertainment heeft een video uitgebracht waarin ze de fans bedanken voor het verkopen van drie miljoen Life is Strange exemplaren. Daarnaast zijn ze ook erg vereerd dat ze elke dag prachtige brieven, cosplay foto’s, tekeningen en nog veel meer ontvangen. De game leeft duidelijk bij het publiek.

Dylan van Tongeren Editor-in-chief of www.in2gaming.com

Doe mijn ding bij In2Gaming | Enthousiaste gamefanaat | Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, 3DS, Wii U, Switch, PC