PC-versie Destiny 2 komt later uit dan consoleversie PC-versie Destiny 2 komt later uit dan consoleversie
Creative director van Bungie, Luke Smith, heeft aangekondigd dat de PC-versie van Destiny 2 na de consoleversie zal uitkomen. Tijdens de gameplay-onthulling van Destiny... PC-versie Destiny 2 komt later uit dan consoleversie

Creative director van Bungie, Luke Smith, heeft aangekondigd dat de PC-versie van Destiny 2 na de consoleversie zal uitkomen.

Tijdens de gameplay-onthulling van Destiny 2 werd er nog niks verteld over de releasedatum van de PC-versie. In een interview na de onthulling gaf Smith aan dat ze nog geen releasedatum hebben vastgesteld voor de PC-versie van Destiny 2. Tevens zal de game alleen via Battle.net verkrijgbaar zijn.

 

Dylan van Tongeren Editor-in-chief of www.in2gaming.com

Doe mijn ding bij In2Gaming | Enthousiaste gamefanaat | Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, 3DS, Wii U, Switch, PC