South Park: The Fractured But Whole verschijnt 17 oktober South Park: The Fractured But Whole verschijnt 17 oktober
Na meerdere malen uitgesteld te zijn heeft Ubisoft South Park: The Fractured But Whole opnieuw van een releasedatum voorzien. De releasedatum ligt best een... South Park: The Fractured But Whole verschijnt 17 oktober

Na meerdere malen uitgesteld te zijn heeft Ubisoft South Park: The Fractured But Whole opnieuw van een releasedatum voorzien. De releasedatum ligt best een eind bij ons vandaan, want de game staat nu op 17 oktober later dit jaar.

South Park: The Fractured But Whole zal bij de release vier edities krijgen, een standaard editie, een Deluxe, Gold en Collector’s Edition. Verder krijgt iedereen die de game aanschaft gratis een exemplaar van South Park: The Stick of Truth.

Dylan van Tongeren Editor-in-chief of www.in2gaming.com

Doe mijn ding bij In2Gaming | Enthousiaste gamefanaat | Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, 3DS, Wii U, Switch, PC