Star Ocean: Till the End of Time komt 23 mei naar de PlayStation 4 Star Ocean: Till the End of Time komt 23 mei naar de PlayStation 4
Square Enix Ltd. kondigt vandaag aan dat fans vanaf 23 mei weer de Star Ocean-serie kunnen betreden met de exclusieve, digitale release van Star... Star Ocean: Till the End of Time komt 23 mei naar de PlayStation 4

Square Enix Ltd. kondigt vandaag aan dat fans vanaf 23 mei weer de Star Ocean-serie kunnen betreden met de exclusieve, digitale release van Star Ocean: Till the End of Time voor PlayStation 4. De game bevat nieuwe features exclusief voor PlayStation 4, zoals ondersteuning voor trophies, share-functionaliteit en remote play.

Dylan van Tongeren Editor-in-chief of www.in2gaming.com

Doe mijn ding bij In2Gaming | Enthousiaste gamefanaat | Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, 3DS, Wii U, Switch, PC